

Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt
€4.75
Σε απόθεμα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος | 0.1 kg |
---|---|
Τυροκομικά |
Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ
Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.
Ανδρέας Μπατης (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης) –
Βρήκα αυτό που ήθελα και σε μια μέρα το παρέλαβα στην Αθήνα Μπράβο