
Τυροπυτιά Δανέζα
€0.87 – €9.72
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Τυροκομικά |
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το γάλα θερμαίνεται στον απαιτούμενο βαθμό πήξεως αυτού (30-35 οC).
Εάν θα χρησιμοποιηθεί και χρώμα, θα προστεθεί πρώτα αυτό στο γάλα και κατόπιν η πυτιά.
Εντός του συσκευασίας βρίσκεται μία ειδική μεζούρα και κουταλάκι, για την πήξη 100 κιλά γάλακτος. Διαλύστε μια μεζούρα πυτιά και 5 κουταλάκια του καφέ αλάτι μέσα σε 300γρ νερό κρύο. Προσέχετε το κουταλάκι της πυτιάς να είναι πάντοτε στεγνό και καθαρό.
Ρίξτε τη διάλυση αυτή μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατέψτε καλά για 2 με 3 λεπτά.
Μη διατηρείτε διαλυμένη πυτιά για μεταγενέστερη χρήση.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.