Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Κατηγορίες

Καλλιέργειες-Πυτιές

Καλλιέργειες-Πυτιές

 

 

 

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Τυροπυτιά Βλάχα

Οδηγίες χρήσης

1 κουταλάκι πυτιάς πήζει 80-100 κιλά γάλα σε θερμοκρασία 32-350C.

  • Διαλύστε την πυτιά σε λίγο κρύο νερό προσθέτοντας μια κουταλιά μαγειρικό αλάτι και ρίχνετε τη διάλυση στο ζεστό γάλα, ανακατεύοντας καλά 2-3 λεπτά. Το τυρί θα πρέπει να είναι έτοιμο μετά 1 ώρα περίπου.
  • Εάν χρησιμοποιείτε λευκαντικό, τυροξίνη, χρώμα τυριού, θα πρέπει να τα προσθέσετε πριν την πυτιά.
  • Το κουταλάκι να είναι πάντα στεγνό και να διαλύσετε μόνο όση πυτιά χρειάζεστε κάθε φορά.
  • Να κλείνετε καλά το κουτί και να το τοποθετείτε σε μέρος ξηρό.
Τυροπυτιά Βλάχα
Οδηγίες χρήσης 1 κουταλάκι πυτιάς πήζει 80-100 κιλά γάλα σε θερμοκρασία 32-350C. Διαλύστε τ..
Από 0,98€
Χωρίς ΦΠΑ: Από 0,79€
Τυροπυτιά Δανέζα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Το γάλα θερμαίνεται στον απαιτούμενο βαθμό πήξεως αυτού (30-35οC).
  2. Εάν θα χρησιμοποιηθεί και χρώμα, θα προστεθεί πρώτα αυτό στο γάλα και κατόπιν η πυτιά.
  3. Εντός του κυτίου βρίσκεται μία ειδική μεζούρα-κουταλάκι, για την πήξη 100κιλά γάλακτος. Διαλύστε μια μεζούρα πυτιά και 5 κουταλάκια του καφέ αλάτι μέσα σε 300γρ νερό κρύο. Προσέχετε το κουταλάκι της πυτιάς να είναι πάντοτε στεγνό και καθαρό.
  4. Ρίξτε τη διάλυση αυτή μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατέψτε καλά, επί 2-3 λεπτά της ώρας.
  5. Μη διατηρείτε διαλυμένη πυτιά για μεταγενέστερη χρήση.
Τυροπυτιά Δανέζα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το γάλα θερμαίνεται στον απαιτούμενο βαθμό πήξεως αυτού (30-35οC). Εάν θα χρη..
Από 0,87€
Χωρίς ΦΠΑ: Από 0,70€
Τυροπυτιά υγρή Βλάχα 100gr

Με το περιεχόμενο του μπουκαλιού μπορούμε να πήξουμε 120 έως 140 κιλά γάλα. Για να πετύχουμε καλή πήξη ζεσταίνουμε το γάλα, το μεν χειμώνα σε θερμοκρασία 35 βαθμούς, το δε καλοκαίρι στους 33. Την πυτιά πριν τη χρήση τη διαλύουμε σε τριπλάσια ποσότητα νερού. 

Τυροπυτιά υγρή Βλάχα 100gr
Με το περιεχόμενο του μπουκαλιού μπορούμε να πήξουμε 120 έως 140 κιλά γάλα. Για να πετύχουμε καλή πή..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€
Τυροπυτιά υγρή Βλάχα 50gr

Με το περιεχόμενο του μπουκαλιού μπορούμε να πήξουμε 60 έως 80 κιλά γάλα. Για να πετύχουμε καλή πήξη ζεσταίνουμε το γάλα, το μεν χειμώνα σε θερμοκρασία 35 βαθμούς, το δε καλοκαίρι στους 33. Την πυτιά πριν τη χρήση τη διαλύουμε σε τριπλάσια ποσότητα νερού. 

Τυροπυτιά υγρή Βλάχα 50gr
Με το περιεχόμενο του μπουκαλιού μπορούμε να πήξουμε 60 έως 80 κιλά γάλα. Για να πετύχουμε καλή πήξη..
1,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€
Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt

Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt
Καλλιέργεια Γαλλικών τυριών 50lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€
Καλλιέργεια γραβιέρας 1000lt

Καλλιέργεια γραβιέρας για 1000lt.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια γραβιέρας 1000lt
Καλλιέργεια γραβιέρας για 1000lt. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι..
9,51€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,42€
Καλλιέργεια γραβιέρας 50lt

Καλλιέργεια γραβιέρας για 50Kg.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια γραβιέρας 50lt
Καλλιέργεια γραβιέρας για 50Kg. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι γ..
6,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,40€
Καλλιέργεια κασεριού 1000lt

Καλλιέργεια κασεριού

Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια κασεριού 1000lt
Καλλιέργεια κασεριού Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ..
6,89€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,10€
Καλλιέργεια κασεριού 20lt

Καλλιέργεια κασεριού

Φακελάκι για 20 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια κασεριού 20lt
Καλλιέργεια κασεριού Φακελάκι για 20 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινά..
5,34€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,73€
Καλλιέργεια κεφαλοτύρι 50lt

Καλλιέργεια για κεφαλοτύρι 50lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια κεφαλοτύρι 50lt
Καλλιέργεια για κεφαλοτύρι 50lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι γ..
5,07€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€
Καλλιέργεια κεφίρ 20lt

Καλλιέργεια κεφίρ 20lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  7. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια κεφίρ 20lt
Καλλιέργεια κεφίρ 20lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,34€
Καλλιέργεια μοτσαρέλας 20lt

Καλλιέργεια μοτσαρέλας 20lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια μοτσαρέλας 20lt
Καλλιέργεια μοτσαρέλας 20lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι για ν..
5,79€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,12€
Καλλιέργεια ξυνόγαλα 1000lt

Καλλιέργεια ξυνόγαλα 1000lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια ξυνόγαλα 1000lt
Καλλιέργεια ξυνόγαλα 1000lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι για ν..
9,71€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,59€
Καλλιέργεια ξυνόγαλα 100lt
Καλλιέργεια ξυνόγαλα 100lt ..
4,98€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,41€
Καλλιέργεια ροκφόρ 50lt

Καλλιέργεια ροκφόρ 50lt

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια ροκφόρ 50lt
Καλλιέργεια ροκφόρ 50lt ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι για να μα..
5,42€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,80€
Καλλιέργεια φέτας 1000lt

Καλλιέργεια φέτας

Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια φέτας 1000lt
Καλλιέργεια φέτας Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ..
5,42€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,80€
Καλλιέργεια φέτας 50lt

Καλλιέργεια φέτας

Φακελάκι για 50 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια φέτας 50lt
Καλλιέργεια φέτας Φακελάκι για 50 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζου..
4,62€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,09€
Καλλιέργεια φέτας για 20lt

Φακελάκι για 20 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια φέτας για 20lt
Φακελάκι για 20 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ Τινάζουμε το φακελάκι για να..
3,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,80€
Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής 1000lt

Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής

Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής 1000lt
Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής Φακελάκι για 1.000 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕ..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€
Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής 50lt

Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής

Φακελάκι για 50 λίτρα γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ

  1. Τινάζουμε το φακελάκι για να μαζευτεί η σκόνη στο κάτω μέρος.
  2. Με αποστειρωμένο ψαλίδι ανοίγουμε την συσκευασία.(Δεν ακουμπάμε το υλικό)
  3. Ρίχνουμε την καλλιέργεια σε 2-3 λίτρα γάλα παστεριώμενο με θερμοκρασία 35°C (απο το ίδιο γάλα που θα τυροκομήσουμε)
  4. Με αποστειρωμένο σκεύος ανακατεύουμε καλά για να διαλυθεί η καλλιέργεια.
  5. Ο χρόνος διάλυσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.
  6. Ρίχνουμε τη διάλυση στο γάλα 20 λεπτά πριν την προσθήκη της πυτιάς.
  7. Κρατάμε την θερμοκρασία πήξεως χαμηλή για να έχουμε αργή πτώση του pH
  8. Διατηρείτε πάντα στο ψυγείο και κλειστή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευασίες δεν διαιρούνται και χρησιμοποιούνται αυτούσιες.

Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής 50lt
Καλλιέργεια γιαούρτης στραγγιστής Φακελάκι για 50 λίτρα γάλα ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙ..
5,38€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€