Τυροπυτιά Βλάχα
€1,80 – €75,00(€1,45 – €60,48 χωρίς ΦΠΑ)
Τυροπυτιά Βλάχα
1 κουταλάκι πυτιάς πήζει 80-100 κιλά γάλα σε θερμοκρασία 32°-35°C.
Διαλύστε την πυτιά σε λίγο κρύο νερό προσθέτοντας μια κουταλιά μαγειρικό αλάτι και ρίχνετε τη διάλυση στο ζεστό γάλα, ανακατεύοντας καλά 2-3 λεπτά. Το τυρί θα πρέπει να είναι έτοιμο μετά 1 ώρα περίπου.
Εάν χρησιμοποιείτε λευκαντικό, τυροξίνη, χρώμα τυριού, θα πρέπει να τα προσθέσετε πριν την πυτιά.
Το κουταλάκι να είναι πάντα στεγνό και να διαλύσετε μόνο όση πυτιά χρειάζεστε κάθε φορά.
Να κλείνετε καλά το κουτί και να το τοποθετείτε σε μέρος ξηρό.
6γρ πήζουν 100/130 λίτρα γάλα
15γρ πήζουν περίπου 400 λίτρα γάλα
25γρ πήζουν περίπου 700 λίτρα γάλα
50γρ πήζουν περίπου 1400 λίτρα γάλα
100γρ πήζουν περίπου 2800 λίτρα γάλα
220γρ πήζουν περίπου 6200 λίτρα γάλα
---> €1,80
---> 1.8
---> Original price was: €1,80.€1,80Η τρέχουσα τιμή είναι: €1,80.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος | Μ/Δ |
---|---|
Τυροκομικά |
Σταματης Στεφανακης –
Θέλω με το μπλε καπάκι
Πετσιά Ειρήνη –
Άριστα Υπέροχα
ΙΩΣΗΦ ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΗΣ –
πολυ καλο.